Hemstädning Örebro

ISO-certifierad städning av kvalificerad personal | 0708-364 302

Tjänster

Vi erbjuder privat- och företagskunder ett stort urval av högkvalitativa städtjänster. Hos oss kan du förutom hemstädning även boka flyttstädning, kontorsstädning, trappstädning och garagestädning.

Flyttstädning

När den efterlängtade flytten närmar sig kommer även den tråkiga men ack så viktiga flyttstädningen. Vi hjälper både företag och privatkunder med noggrann flyttstädning. Vi flyttstädar både lägenheter, villor, kontor och industrilokaler. Det viktiga med flyttstädning är att vara flexibel och otroligt noggrann. Vi har kompetenta och erfarna flyttstädare som kommer göra det skinande rent. Vi använder oss av en gedigen checklista som lämnas kvar till kunden. En flyttstädning är mer omfattande än en vanlig städning. Det ställs höga krav från mäklare och inflyttande. Om man gör det själv är risken stor att man får göra om det då kraven är väldigt hårda. Vi garanterar att du kommer bli nöjd med vår flyttstädning.

Kontorsstädning

Vi utför regelbundet kontorsstädning åt stora och små företag. Det är viktigt att lokalerna är rena och fräscha för medarbetarnas välbefinnande och kreativitet. Det finns ett antal olika upplägg, vissa behöver städning varje dag och andra några gånger i månaden. Oavsett behov kan vi hjälpa dig. Vi skräddarsyr en lösning som passar företaget. Om du önskar kan vi besöka lokalerna och hittar bästa lösningen för dig, beroende på storlek, golvmaterial, antalet anställda och andra komponenter som till exempel toaletter, mattor och kök.

När vi kommit överens om upplägget så sätter vi igång. Våra erfarna och noggranna städare förstår att det är ett stort ansvar av städa kontor där många arbetar. Det är viktigt för oss att ni har förtroende för oss då det handlar om värdefulla datorer och teknik, hemliga dokument och annan utrustning som måste hanteras varsamt. Vår personal är utbildade i hur man handskas med den utrustning som finns på kontor. Självklart väljer du som kund om vi ska uteslutas från vissa känsliga ytor eller rum.

Trappstädning

Vi har stor erfarenhet och kunskap inom trappstädning och fastighetsskötsel. Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatkunder med professionell trappstädning. Du kan lita på att vi gör ett gediget arbete efter vårt avtal. Trapphuset är viktigare än många tror, då det är besökarens första intryck av fastigheten eller verksamheten. Självklart bidrar det till allmän trivsel för hyresgäster och besökare när trappstädning gör på ett professionellt sätt.

Behovet av trappstädning kan vara väldigt olika beroende på hur mycket folk som vistas i trapphuset och vilken miljö det är. I stora bostadshus i city blir städfrekvensen naturligt större än en mindre fastighet. Sedan är det såklart viktigare på höst och vinter i vårt nordiska klimat. Behöver du hjälp med bedömning så kan vi besöka er och ta ställning vilken omfattning det rör sig om i ert fall.

Garagestädning

Många glömmer bort att underhålla sina garage. Det kan ge igensatta brunnar, avlopp och ökad brandrisk. Vi rekommenderar verkligen en kontinuerlig garagestädning. Stora mängder smuts och vägsalt hittar alltid in i garaget, framför allt vintertid, vilket sliter på betongen och sätter igen avloppen.

Men det är inte helt lätt att göra själv då det krävs både rätt maskiner och kompetens. Städhuset har den modernaste tekniken och kunskapen för ett perfekt resultat. Vi har erfarenheten för att hantera utmaningar som garagestädning kan medföra.

Vår personal har erfarenheten som krävs och använder en sop- och skurmaskin som heter Tennant 7400, som är oerhört effektiv och tar upp all smuts i maskinen. Resultatet är enastående, grus, slask och damm försvinner framför ögonen. Det är helt enkelt den mest effektiva metoden för att städa ett garage.

Kontakta oss via formuläret med dina idéer eller bokning.

Brett utbud av tjänster inom hemstädning