Om oss

Lång erfarenhet av städbranschen

Välkommen till är väletablerad städ- och servicefirma som erbjuder effektiv och prisvärd städning och annan hemservice för privat- och företagskunder. 

Vi arbetar alltid hårt för att bli din trygga leverantör av hushållsnära tjänster.

Vi har från starten velat kombinera det mindre företagets flexibilitet och personliga bemötande med det stora företagets professionalism och stabilitet. Något vi tycker att vi lyckats bra med. Vi vill vara en trygg och säker städpartner åt företag och privatpersoner som alltid håller det vi lovar. Ett trevligt och professionellt företag som bryr sig och som man gärna anlitar igen.

Vi trycker mycket på vikten av kvalitetssäkring och kvalitetsgaranti för att erhålla 100% nöjda kunder. All vår städpersonal har gedigen utbildning och erfarenhet för våra städtjänster. Vi har konkurrenskraftiga priser. 

Hemstädning Örebro

Stort fokus på miljön

Många företag pratar gärna om deras miljötänkande men verkligheten är en annan. Vi arbetar med miljöanpassning konstant för att vi tycker det är oerhört viktigt, och inte för att det ska låta bra.

Vi tillämpar miljövänlig städning och det är självklart för oss att endast använda miljöklassade rengöringsmedel och ser kontinuerligt över marknaden efter nya och mer miljösäkrande städmetoder.

Vi är utbildade inom miljöanpassning och är certifierade enligt miljöledningssystemet ISO 14001:2004.

Trygghet, kvalitet och punktlighet