Hemstädning

Hemstädning

Alla vill ha ett rent och fräscht hem för att trivas och må bra. Det är där vi tillbringar största delen av våra liv. Ett ostädat hem är en grogrund för bakterier och sjukdomar. Vi har stor kompetens och erfarenhet av städning och är specialiserade på hemstädning. Vi utför all städning med pliktkänsla och stor noggrannhet och lämnar aldrig ditt hem förrän allt är perfekt enligt vår överenskommelse.

Du bestämmer omfattningen, hur ofta du vill ha städat och när vi ska komma för att det ska passa dig bäst. Du kommer garanterat bli nöjd med resultatet. Vi drar av RUT-avdraget direkt på fakturan.

Hemstädning Örebro

Låt oss avlasta dig

Tänk dig att efter veckans fullspäckade vardagsschema vakna upp på lördagen och en storstädning av bostaden framför dig, för att sedan komma på att hemmet är skinande rent efter en komplett hemstädning av ett proffs. Att slippa skrubba toaletten, dammsuga och våttorka golven. Det är livskvalitet.

Vi rekommenderar att du överlämnar städningen till ett proffs, både för ett bättre resultat och få avlastning i vardagen. Våra trevliga och kompetenta städproffs hjälper dig att få mer tid över till dina intressen och ett rent hem att trivas i.

Vi erbjuder också ett antal tilläggstjänster som till exempel garagestädning och flyttstädning. Allt med vår trygghetsgaranti.

Läs mer om våra andra tjänster här.

Boka din hemstädning hos oss via formuläret, ring oss på: 0708-190 494 eller maila direkt: [email protected].

Trygg och säker hemstädning med kvalitetsgaranti